Snapper roșu întreg prăjit umed cu roșii, busuioc și Oregano

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Snapper roșu întreg prăjit umed cu roșii, busuioc și Oregano ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 6.02 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 504 calorii, 62g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de snapper, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, Talpă cu busuioc, roșii și Oregano, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Umpleți și gătiți snapperul: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Dacă aripioarele sunt încă pe pește, folosiți foarfece de bucătărie pentru a le tăia (se destramă doar când sunt gătite).
Presărați atât interiorul, cât și exteriorul peștelui din belșug cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu 1/4 linguriță de ardei roșu zdrobit, frunze întregi de busuioc, crengute de oregano, usturoi și felii de lămâie.
Folosind o tigaie foarte mare (14 inci) sau o tigaie mică de prăjire (sigură la cuptor) încălziți aproximativ 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare până la fumat.
Adăugați peștele și gătiți până se rumenesc bine pe o parte, 3 până la 4 minute. Răsturnați peștele-folosiți o spatulă mare și apucați coada dacă nu este prea fierbinte-și gătiți pe cealaltă parte până se rumenesc bine, aproximativ 2 minute. Scoateți peștele din tigaie și folosiți prosoape de hârtie vată pentru a șterge tigaia curată de ulei.
Adăugați o altă lingură de ulei de măsline în tigaie, un vârf de fulgi de ardei roșu, roșiile, cartofii, oregano tocat și un vârf de sare și gătiți până când roșiile încep să-și piardă o parte din lichid, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele în tigaie, așezându-l deasupra legumelor și stropiți peste o lingură de ulei de măsline.
Adăugați bulionul de pui în tigaie și strecurați jumătatea de lămâie rămasă în sosul din tigaie. Gătiti pe aragaz încă 3 până la 4 minute, ungând peștele cu sosul și mutând o parte din roșii și cartofi în tigaie deasupra peștelui.
Terminați de gătit peștele în tava sigură a cuptorului în cuptor 18-19 minute. (Pentru a verifica dacă există doneness, împingeți ușor capul în jos în zona dintre nas și partea superioară a capului; când capul se îndepărtează cu ușurință de partea din spate a gâtului, este gata.)
Scoateți peștele din cuptor și transferați-l cu grijă pe un platou lateral, turnând orice lichid în cavitatea sa înapoi în tigaie și mențineți peștele cald. Întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu și gătiți sosul și legumele timp de un minut sau două pentru a concentra aromele.
Adăugați o altă lingură de ulei de măsline în tigaie, busuiocul tocat și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Se toarnă sosul și legumele peste pește și se servește, folosind o lingură mare pentru a îndepărta porțiile de pe pește. (Nu uitați să-l întoarceți pentru a mânca de pe cealaltă parte!)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.