Snapper Roșu Întreg Prăjit Cu Sare

Snapper Roșu Întreg Prăjit Cu Sare
Snapper roșu întreg prăjit cu sare este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 421 calorii, 85g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, sare kosher, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper roșu în sare, și Rețetă De Snapper Roșu Copt Cu Sare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Umpleți peștele cu lămâi feliate și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
LămâieLămâie
PeștePește
3
Combinați sarea kosher, albușurile de ou și 1/2 cană de apă într-un castron mare. Tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie de aluminiu sau hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Întindeți o treime din amestecul de sare pe foaia de copt căptușită. Se acoperă cu pește; se acoperă cu amestecul de sare rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți peștele 40 până la 50 de minute. Crăpați stratul de sare cu un ciocan sau un ciocan de carne și îndepărtați-l. Îndepărtați pielea de pește; îndepărtați cu grijă carnea, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista