Snapper roșu întreg prăjit cu condimente spaniole și vinaigretă de ardei galben-șofran cu Broccoli fiert

Snapper roșu întreg prăjit cu condimente spaniole și vinaigretă de ardei galben-șofran cu Broccoli fiert
Snapper roșu întreg prăjit cu condimente spaniole și Vinaigrette de ardei galben șofran cu Broccoli fiert durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 800 de calorii, 99G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $11.09 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită hamsii, ulei de măsline, stoc de pui și muștar dijon. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 86%. Snapper în stil spaniol cu sos de ardei roșu prăjit, Snapper Roșu Cu Vinetă De Roșii-Șofran, și Snapper roșu la grătar cu sos de ardei roșu prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru vinetă: într-un blender sau robot de bucătărie, combinați ardeii, oțetul, usturoiul, șofranul, mierea și muștarul și amestecați 30 de secunde. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până se emulsionează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
șofranșofran
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru snapper: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SnapperSnapper
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați chimenul și coriandrul într-o mașină de tocat condimente și măcinați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4
Se amestecă împreună chimenul, coriandrul, boiaua și coaja și se așează pe o farfurie mare. Scorați peștele pe fiecare parte, condimentați cu sare și piper și dragați 1 parte în amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați peștele, cu partea condimentată în jos în tigaie și sotati până se rumenesc. Întoarceți peștele, introduceți-l în cuptor și continuați să gătiți timp de 6 până la 8 minute sau până când este gătit. Filetați peștele și stropiți cu Vinaigreta galbenă de ardei-șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
VinetăVinetă
șofranșofran
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați hamsii și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
3
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4
Adăugați vin și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați broccoli și pui, acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
6
Scoateți capacul și gătiți până când tot lichidul s-a evaporat și broccoli este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Red Snapper poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista