Snapper Roșu Înnegrit

Snapper Roșu Înnegrit
Blackened Red Snapper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 132 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de file de snapper roșu, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Vinetă De Snapper Înnegrită, și File De Snapper Roșu Înnegrit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați boia de ardei,oregano, cimbru, cayenne, zahăr, 1 lingurițăsare și piper negru. Pune picantamestec deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați fileurile pe o suprafață de lucru curată și uscată, cu pielea în sus și tăiați 3 până la 4 fante superficiale pe piele pentru a nu se ondula în timp ce gătiți. Întoarceți fileurile și presărați partea superioară a fiecărui file cu o linguriță îngrămădită din amestecul de condimente rezervat; bateți ușor cu mâinile pentru a face amestecul de condimente să se lipească. Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 1 oră.
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie grea.Când este fierbinte, dar nu fumează, adăugați jumătatefileuri, condimentate cu fața în jos. Gatiti pana Labine rumenit, aproximativ 2 minute. Flip; gătitpână când peștele este gătit, 2 până la 3 minutemai mult. Ștergeți cu grijă tigaia cu unprosop de hârtie. Repetați cu uleiul rămasși fileuri; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În1 h, 11 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista