Snapper Roșu În Stil Veracruz

Snapper Roșu În Stil Veracruz
Snapper roșu în stil Veracruz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 43G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 4,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 90 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de snapper, oregano, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Snapper Roșu În Stil Veracruz, Roșu Snapper Veracruz Stil, și Snapper Roșu, Stil Veracruz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa începe să devină translucidă, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Gatiti si amestecati usturoiul pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Adăugați capere și suc de capere; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
5
Se amestecă roșiile, măslinele, ardeiul jalapeno, . Gatiti si amestecati pana cand ardeiul jalapeno se inmoaie si rosiile incep sa se prabuseasca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
6
Se ia de pe foc; se amestecă oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
7
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Se presară în 1 lingură din amestecul de roșii-măsline. Se acoperă cu 1 file de snapper, sare, piper negru și piper cayenne. Se acoperă cu mai multă umplutură și suc de la 1 lime. Repetați cu fileul de snapper rămas, condimentele și sucul de lămâie într-un al doilea vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
SnapperSnapper
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele este fulgios și nu mai este translucid, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate97
Revista