Snapper Roșu Umplut La Grătar
Nevoie de o felul principal pescatarian? Snapper roșu umplut la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 255 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, carne de crab, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Umplut Veracruz, și Snapper Roșu Umplut Cu Crab.
Instrucțiuni
Preîncălziți cărbunii într-un grătar acoperit la foc mare.
Pentru a face umplutură: topiți 2 linguri de unt sau margarină într-o tigaie.
Adăugați firimiturile de pâine.
Se sotează și se amestecă amestecul la foc mediu-mare până când firimiturile de pâine se rumenesc.
Scoateți firimiturile de pâine într-un bol de amestecare.
Topiți 1 lingură de unt sau margarină în tigaie și sotati ceapa, țelina și usturoiul până se înmoaie; adăugați la firimiturile de pâine în bolul de amestecare, apoi amestecați creveții, crabul, pătrunjelul, sarea și piperul și aruncați ușor.
Tăiați folia pentru a forma un dreptunghi de 18x12 inci cu grosime dublă.
Așezați fileurile de pește pe grosimea dublă a foliei. Umpleți umplutura deasupra fileurilor.
Îndoiți marginile foliei pentru a forma o tavă. Într-un grătar acoperit, aranjați cărbunii preîncălziți de ambele părți ale grătarului. Testați la foc mediu deasupra centrului grătarului.
Așezați peștele în folie în centrul grătarului. Acoperiți și grătiți timp de 20 până la 25 de minute sau doar până când peștele se fulgi ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.