Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Red Snapper, Veracruz Style. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 226 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de frunze de dafin, ardei iute jalape murat, file de snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Red Snapper Stil Veracruz, Snapper Roșu În Stil Veracruz, și Snapper Roșu În Stil Veracruz.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile scurse într-un castron mediu. Folosind masher de cartofi, zdrobiți roșiile în piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bol
2
Scurgeți din nou, rezervând sucuri.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați piure de roșii și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
7
Adăugați frunze de dafin, pătrunjel, oregano și 1/4 cană de sucuri de roșii rezervate. Se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Tomate
Sos
8
Adăugați măsline, stafide, capere și toate sucurile de roșii rezervate rămase. Se fierbe până când sosul se îngroașă din nou, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stafide
Capere
Măsline
Tomate
Sos
9
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Întindeți 3 linguri de sos în fundul vasului de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Aranjați peștele deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
11
Presărați ușor peștele cu sare și piper. Lingura sos rămas peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Pește
12
Coaceți descoperit până când peștele este doar opac în centru, aproximativ 18 minute. Folosind spatula lungă, transferați peștele cu sos pe farfurii.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.