Snapper Roșu, Stil Veracruz

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Red Snapper, Veracruz Style. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 226 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de frunze de dafin, ardei iute jalape murat, file de snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Red Snapper Stil Veracruz, Snapper Roșu În Stil Veracruz, și Snapper Roșu În Stil Veracruz.
Instrucțiuni
Așezați roșiile scurse într-un castron mediu. Folosind masher de cartofi, zdrobiți roșiile în piure grosier.
Scurgeți din nou, rezervând sucuri.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și amestecați 30 de secunde.
Adăugați usturoiul și amestecați 30 de secunde.
Adăugați piure de roșii și gătiți 1 minut.
Adăugați frunze de dafin, pătrunjel, oregano și 1/4 cană de sucuri de roșii rezervate. Se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 3 minute.
Adăugați măsline, stafide, capere și toate sucurile de roșii rezervate rămase. Se fierbe până când sosul se îngroașă din nou, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Întindeți 3 linguri de sos în fundul vasului de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Aranjați peștele deasupra sosului.
Presărați ușor peștele cu sare și piper. Lingura sos rămas peste.
Coaceți descoperit până când peștele este doar opac în centru, aproximativ 18 minute. Folosind spatula lungă, transferați peștele cu sos pe farfurii.
Se ornează cu jumătăți de jalape murat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.