Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Snapper roșu peste spanac și roșii Sotate ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți file de snapper, dressing, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saut Snapper cu prune roșii și spanac, Snapper sotat cu roșii prune și spanac, și Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt Zinfandel fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați muștarul și pansamentul, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Aranjați peștele, cu pielea în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Ungeți jumătate din amestecul de muștar peste pește. Fierbeți peștele timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Pește
5
În timp ce peștele gătește, combinați ceapa și amestecul de muștar rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Ceapă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați jumătate de spanac; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
7
Adăugați spanacul și roșiile rămase; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Tomate
8
Serviți pește peste amestecul de spanac; serviți cu pene de lămâie.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.