Snapper roșu peste spanac și roșii Sotate
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Snapper roșu peste spanac și roșii Sotate ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 264 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți file de snapper, dressing, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Saut Snapper cu prune roșii și spanac, Snapper sotat cu roșii prune și spanac, și Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt Zinfandel fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați muștarul și pansamentul, amestecând cu un tel.
Aranjați peștele, cu pielea în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ungeți jumătate din amestecul de muștar peste pește. Fierbeți peștele timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
În timp ce peștele gătește, combinați ceapa și amestecul de muștar rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți și gătiți 2 minute.
Adăugați jumătate de spanac; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Adăugați spanacul și roșiile rămase; acoperiți și gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește. Se amestecă bine pentru a se combina.
Serviți pește peste amestecul de spanac; serviți cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.