Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili

Rețeta Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 30 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei iute Thailandezi, zahăr, snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Vietnam 's Ocean Bounty-Snapper roșu la grătar, lemongrass, chili' s, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați peștele și uscați-l cu prosoape de hârtie. Pentru întregul pește, faceți 2-3 tăieturi de 1/4 " în diagonală pe corpul peștelui .Smash tulpinile de lemongrass. Rezervați aproximativ o tulpină de 1" și tocați mărunt sau zdrobiți în mortar și pestle.In castron, combina usturoi, sos de pește, zahăr, ulei, chili, lemongrass zdrobit în ambele forme.
Lăsați chili-ul tăiat cubulețe să se infuzeze în marinată timp de aproximativ 5 minute, apoi îndepărtați ardeii iute și lăsați-l deoparte pentru utilizare ulterioară.
Se toarnă marinada peste pește. Pentru întregul pește, așezați tulpinile de lămâie zdrobite în cavitatea corpului peștelui. Acest lucru va da un plus de aromă de lămâie.
Lăsați marinada aproximativ 20 de minute.
Puneți peștele pe grătarul fierbinte. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru fileuri, 10 minute pe fiecare parte pentru pestele intreg sau pana cand este fiert dupa bunul plac. Timpul de gătit pentru snapper întreg va depinde, de asemenea, de mărimea peștelui.
Scoateți peștele de pe grătar și îmbrăcați-l cu chili-ul tăiat cubulețe.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio