Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili

Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili
Rețeta Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili este gata în aproximativ 37 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 30 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei iute Thailandezi, zahăr, snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Vietnam 's Ocean Bounty-Snapper roșu la grătar, lemongrass, chili' s, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați peștele și uscați-l cu prosoape de hârtie. Pentru întregul pește, faceți 2-3 tăieturi de 1/4 " în diagonală pe corpul peștelui .Smash tulpinile de lemongrass. Rezervați aproximativ o tulpină de 1" și tocați mărunt sau zdrobiți în mortar și pestle.In castron, combina usturoi, sos de pește, zahăr, ulei, chili, lemongrass zdrobit în ambele forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați chili-ul tăiat cubulețe să se infuzeze în marinată timp de aproximativ 5 minute, apoi îndepărtați ardeii iute și lăsați-l deoparte pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3
Se toarnă marinada peste pește. Pentru întregul pește, așezați tulpinile de lămâie zdrobite în cavitatea corpului peștelui. Acest lucru va da un plus de aromă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Lăsați marinada aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Puneți peștele pe grătarul fierbinte. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru fileuri, 10 minute pe fiecare parte pentru pestele intreg sau pana cand este fiert dupa bunul plac. Timpul de gătit pentru snapper întreg va depinde, de asemenea, de mărimea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți peștele de pe grătar și îmbrăcați-l cu chili-ul tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții30
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista