Snapper Roșu La Cuptor
Snapper roșu copt necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 1121 calorii, 189g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $15.33 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână file de snapper, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu La Cuptor, și Snapper roșu copt cu Avgolemono.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ungeți tigaia cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Periați peștele cu restul de ulei de măsline.Se acoperă cu legumele.Acoperiți cu folie și coaceți timp de 20 de minute.Acest lucru este, de asemenea, foarte bun pe grătar într-un pachet de folie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.