Snapper roșu Jamaican cu banană prăjită

Snapper roșu Jamaican cu banane prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 391 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de cinci condimente, fileuri de talpă gri, pene de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și quinoa prăjită Macadamia cu nucă de cocos, și Pâine Jamaicană Cu Banane.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, aruncați împreună firimituri de pâine, pudră de cinci condimente, cimbru, ienibahar, sare și cayenne. Într-un al doilea castron puțin adânc, bateți ouăle cu o furculiță. Întoarceți fileurile de pește pe rând în firimituri, apoi înmuiați-le în ouă bătute pentru a acoperi și apoi acoperiți din nou cu amestec de firimituri; așezați pe o farfurie.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri. ulei la foc mediu până la fierbinte.
Adăugați jumătate de pește și gătiți până devin aurii și crocante pe fund, 2 până la 3 minute; întoarceți și gătiți până când sunt crocante pe cealaltă parte, încă 2 până la 3 minute.
Transferați peștele pe o farfurie și păstrați-l într-un cuptor cald în timp ce repetați cu peștele rămas și 2 linguri. mai mult ulei.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri. ulei la foc mediu-mare. Feliați bananele cu grosimea de 1/3 inch și prăjiți-le până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 4 minute.
Serviți banane și pene de tei cu pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.