Rețeta Greacă Snapper roșu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru $21.89 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1435 calorii, 239g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii, căței de usturoi, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu Grecesc, și Snapper În Stil Grecesc.
Instrucțiuni
1
Călește ceapa, piperul și usturoiul în ulei fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Adăugați roșiile; se fierbe 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Periați un vas de copt superficial cu ulei de măsline și puneți peștele în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se toarnă vin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă amestecul de roșii fierbinți peste pește.Punct cu puțin unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Coaceți la 177° timp de 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Combinați pătrunjelul, busuiocul și măslinele și presărați peste pește.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.