Snapper roșu cu sos de roșii provensale

Snapper roșu cu sos de roșii provensal este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 782 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, zahăr, fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii, și Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul de roșii, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Când este cald, adăugați ceapa, feniculul, prazul și usturoiul și-sotati la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați semințele de fenicul, roșiile, oțetul de sherry și zahărul și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când roșiile s-au descompus și aromele s-au dezvoltat, aproximativ 45 de minute.
Treceți amestecul printr-o moară de alimente sau piure folosind un blender manual sau obișnuit sau un robot de bucătărie. Pentru un piure ultra-neted, strecurați printr-o sită fină, dacă doriți. Puneți sosul în tigaie și condimentați cu sare și piper; acoperiți pentru a se încălzi.
Gatiti cartofii intr-o oala mica cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie.
Scurgeți și acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, într-o tigaie medie, suficient de mare pentru a ține feniculul într-un singur strat, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați feniculul, împreună cu o lingură de apă, condimentați cu sare și piper și gătiți, întorcând o dată, până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Transferați feniculul într-un castron, adăugați cartofii fingerling și condimentați cu puțină sare și piper. Aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline și acoperiți pentru a se încălzi.
Încălziți o tigaie saut suficient de mare pentru a ține snapperul la foc mediu-mare și adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează peștele cu sare și piper alb.
Așezați pielea cu fața în sus în tigaie și gătiți până când marginile încep să devină opace, aproximativ 4 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când tocmai ați terminat (un cuțit introdus în cea mai groasă parte a peștelui ar trebui să dezvăluie o opacitate perlată), cu aproximativ 4 minute în plus.
Între timp, reîncălziți sosul de roșii la foc mediu.
Bateți uleiul de măsline extravirgin și coaja de portocală.
Puneți sosul pe farfurii individuale de servire. Se acoperă cu feniculul cald și cartofii cu degetele și apoi peștele.
Stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin, presărați sare de mare și garnisiți cu frunzele de fenicul rezervate, dacă doriți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.