Snapper roșu cu sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Red Snapper cu sos de portocale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 192 de calorii , 31 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 2,52 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână piper, coajă de portocală, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Red Snapper AL' Orange , Orange-Glazed Red Snapper și Red Snapper la grătar cu sos de ardei roșu prăjit .
Instrucțiuni
Puneți peștele într-un singur strat într-un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit; se presara cu sare si piper. Într-o cratiță mică, la foc mediu, fierbeți usturoiul în unt timp de 1 minut; se toarnă peste pește.
Stropiți cu suc de portocale; se presară cu coajă de portocală.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 10-15 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Într-o cratiță mică, la foc mediu, fierbeți usturoiul în unt timp de 2-3 minute sau până când devine auriu; aruncați usturoiul. Se amestecă sucul de portocale și ghimbirul în unt; căldură prin.
Tăiați peștele în bucăți de mărimea unei porții; se stropesc cu sos de portocale si se presara patrunjel.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Red Snapper funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko]()
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.