Snapper roșu cu salată de citrice și fenicul

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu cu salată de citrice și fenicul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 292 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.4 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Saut Snapper cu salată de portocale-fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mare, aruncați ridichile, feniculul, ardeiul gras, jalapeo, coriandrul, arpagicul și menta. Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul și portocala, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste vas, tăiați între membrane și eliberați secțiunile în vas. Strângeți membranele peste vas.
Adăugați cele 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie în castron și condimentați salata cu sare și piper.
Puneți peștele pe o foaie de copt bine unsă și robustă și periați cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Se fierbe la 6 inci de la căldură timp de 4 minute, doar pe o parte, doar până când este alb pe tot parcursul. Folosind o spatulă, transferați peștele pe farfurii. Se acoperă cu salata și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.