Snapper Roșu Acoperit Cu Firimituri

Snapper Roșu Acoperit Cu Firimituri
Rețeta Snapper roșu acoperit cu firimituri poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 297 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pesmet, sare, ulei de măsline și parmezan. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cod Acoperit Cu Firimituri, Spaetzle Acoperit Cu Firimituri, și Roșii Acoperite Cu Firimituri.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați firimiturile de pâine, brânza, piperul de lămâie și sarea; adăugați fileuri, pe rând, și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
BrânzăBrânză
PiperPiper
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie grea la foc mediu, gătiți fileurile în ulei în loturi timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Red Snapper funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Puteți încerca Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista