Snapper roz la grătar cu ananas caramelizat-unt de ceapă verde și gust

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Snapper roz la grătar cu unt de ceapă verde de ananas caramelizat și savurați o încercare. Această rețetă servește 8 și costă 4,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 691 calorii. Dacă aveți ulei de canolan, suc de lime, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă Verde La Grătar Și Gust De Tomatillo, Somon la grătar cu ghimbir și ceapă verde, și Tacos de pește la grătar cu aromă de roșii-ceapă verde.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la foc mediu-mic. Grătați chilii până se înmoaie și se înmoaie peste tot.
Scoateți coaja din ananas și feliațirundele groase de 1 inch.
Ungeți feliile de ananas cu ulei de canola și presărați cu puțin zahăr. Grătați până se caramelizează pe toate părțile și doar moale, aproximativ 10 minute în total.
Scoateți și lăsați să se răcească ușor.
Tăiați aproximativ jumătate din feliile de ananas și 1 din ardei iute. Puneți într-un robot de bucătărie cu untul și procesați până aproape neted.
Adăugați 2 din ceapa verde și chile de arbol și pulse doar pentru a combina. Gust. Dacă ananasul nu este foarte dulce, adăugați puțină miere și puls doar pentru a combina.
Transferați într-un castron, acoperiți și refrigerați până când sunt ferme și aromele se contopesc, cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Lăsați-l să se încălzească ușor înainte de a grăta peștele.
Tăiați fin ananasul rămas și chile.
Puneți-le într-un bol cu ceapa verde rămasă, uleiul de măsline, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Aruncați pentru a combina. Puneți deoparte în timp ce grătați peștele.
Creșteți căldura grătarului la mare.
Ungeți peștele cu ulei de canola și presărați sare și piper. Grătar, cu fața în jos, până se carbonizează și îl puteți muta cu o spatulă de pește fără ca carnea să se lipească de grătar, aproximativ 3 minute. Flip, și frotiu o parte din untul de ananas pe partea de carne. Grătați a doua parte până se carbonizează, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un platou, se unge puțin mai mult din amestecul de unt, se acoperă cu gustul de ananas și se servește imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.