Snapper prăjit în tigaie cu piure de păstârnac cu unt

Snapper prăjit în tigaie cu piure de păstârnac cu unt este un pescatarian felul principal. O porție conține 403 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fileuri de pește fulgi, ceapă glazurată balsamică, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Scoici la tigaie cu păstârnac pur și firimituri de pancetta, Patina prăjită cu unt brun și piure de păstârnac, și Piure De Păstârnac.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți păstârnacul cu apă rece.
Adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Fierbeți păstârnacul la foc moderat până când este foarte fraged, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți bine păstârnacul, rezervând 1/2 cană din lichidul lor de gătit.
Într-un robot de bucătărie, pulsați păstârnacul până când este tocat grosier.
Adăugați lichidul de gătit rezervat și 2 linguri de unt și condimentați cu sare; procesați până se omogenizează. Întoarceți piureul de păstârnac în cratiță și păstrați-l la cald.
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Condimentați fileurile de pește cu sare și piper, apoi dragați-le în făină; atingeți pentru a îndepărta orice exces de făină. Topiți 2 linguri de unt în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente.
Adăugați 4 fileuri în fiecare tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se rumeneste si fiert, aproximativ 8 minute.
Puneți piureul de păstârnac pe farfurii încălzite. Se acoperă cu fileurile de pește, cu pielea în sus și se servește cu ceapa roșie glazurată Balsamic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.