Snapper prăjit în tigaie cu piure de păstârnac cu unt
Snapper prăjit în tigaie cu piure de păstârnac cu unt este un pescatarian felul principal. O porție conține 403 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fileuri de pește fulgi, ceapă glazurată balsamică, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Scoici la tigaie cu păstârnac pur și firimituri de pancetta, Patina prăjită cu unt brun și piure de păstârnac, și Piure De Păstârnac.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, acoperiți păstârnacul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Fierbeți păstârnacul la foc moderat până când este foarte fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scurgeți bine păstârnacul, rezervând 1/2 cană din lichidul lor de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
4
Într-un robot de bucătărie, pulsați păstârnacul până când este tocat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați lichidul de gătit rezervat și 2 linguri de unt și condimentați cu sare; procesați până se omogenizează. Întoarceți piureul de păstârnac în cratiță și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Condimentați fileurile de pește cu sare și piper, apoi dragați-le în făină; atingeți pentru a îndepărta orice exces de făină. Topiți 2 linguri de unt în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Pește
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 4 fileuri în fiecare tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se rumeneste si fiert, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Puneți piureul de păstârnac pe farfurii încălzite. Se acoperă cu fileurile de pește, cu pielea în sus și se servește cu ceapa roșie glazurată Balsamic.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.