Snapper Provensale

Snapper Provensale
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Snapper proven Sucorbale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Un amestec de roșii, măsline kalamatan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare includ Vinete Provensale, Lambcarre Provencale, și Daube a la Provencale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați peștele într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
În timp ce peștele se coace, încălziți 1 linguriță de ulei rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați roșii, măsline și capere. Gatiti, neacoperit, 3 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent. Se amestecă amestecul peste peștele gătit și se presară cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
MăslineMăsline
TomateTomate
BusuiocBusuioc
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista