Snapper la grătar cu salată de paste Orzo

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Snapper la grătar cu salată de paste Orzo ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 463 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, muștar dijon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Snapper la grătar cu salată de paste Orzo, Salată De Paste Orzo Cu Sparanghel , Roșii Și Porumb La Grătar, și Paste Orzo Cu Sparanghel La Grătar.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper, șalotă și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Adăugați încet ulei, amestecând constant cu un bici.
Stropiți amestecul de șalotă peste paste; aruncați bine pentru a acoperi.
Pentru copil: omiteți piperul negru. Tăiați peștele în bucăți de mușcătură.
Serviți pește și o lingură de amestec de orzo într-un castron mic sau pe o farfurie cu margini.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.