Snapper grecesc pe grătar
Rețeta Greacă Snapper pe grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 67 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sosul tartar dot, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Snapper Roșu Grecesc, Snapper În Stil Grecesc, și Metode De Rotisor/Grătar De Miel Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați fileurile de pește cu ulei; presărați uniform cu condimente grecești. Completați fiecare file cu 2 felii de lămâie.
Așezați o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă ușor unsă peste grătarul de gătit la grătar. Aranjați peștele pe folie.
Fileuri de grătar, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
15 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Se servește cu sosul Tartar Dot.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit condimentul grecesc Universal Cavender.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.