Snapper fiert cu citrice cu salată de fasole neagră

Snapper fiert cu citrice cu salată de fasole neagră
Snapper-citrice fiert în apă cu salata de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pansament caesar, coajă de portocală, frunze proaspăt de cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Salată de citrice și fasole neagră, Salată de fasole neagră de citrice și orez, și Quinoa Citrus Mango Avocado Salată De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, cu un capac combinat toate ingredientele, cu excepția snapper. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SnapperSnapper
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Odată ce lichidul ajunge la foc mic, reduceți focul la minim și adăugați fileuri de snapper și lăsați braconajul timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
3
Scoateți cu grijă snapperul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SnapperSnapper
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru salată: într-un castron mare, aruncați împreună toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Serviți imediat cu snapper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SnapperSnapper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Următorul Pinot Gris cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Următorul Pinot Gris
Următorul Pinot Gris
Caise, pere, smochine acest vin are o culoare strălucitoare de paie palidă, cu arome coapte de pere și ananas, cu note florale subtile în nas. Palatul oferă un echilibru de fructe coapte și aciditate proaspătă cu arome de caise, smochine și coajă de tei. Finisajul este lung și curat.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista