Snapper de lămâie-busuioc la grătar cu ardei prăjiți

Snapper de lămâie-busuioc la grătar cu ardei prăjiți
Snapper de lămâie-busuioc la grătar cu ardei prăjiți este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, piper, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Snapper roșu întreg prăjit umed cu roșii, busuioc și Oregano, și Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și tăiați în benzi late de 1/2 inch.
6
Combinați busuiocul și următoarele 6 ingrediente (busuioc prin piper negru) într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Adăugați fâșii de piper; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
8
Lăsați să stea 1 oră.
9
Scurgeți ardeii, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
10
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Periați ambele părți ale fileurilor cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
12
Așezați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, ungând frecvent cu amestecul de busuioc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Împărțiți uniform amestecul de ardei între 4 farfurii. Completați fiecare porție cu un file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
14
Garnisiți cu arpagic proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista