Snapper cu fenicul, ceapă și roșii

Snapper cu fenicul, ceapă și roșii
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, primale și pescatariene în colecția dvs., Snapper cu fenicul, ceapă și roșii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,74 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 290 de calorii. Această rețetă servește 4. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin alb, bulion de pui, ierburi de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este bun. Încercați Fenicul cu ceapă dulce în vinaigretă de roșii, Snapper roșu cu fenicul și Fenicul Snapper în pergament pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
16 Tulpini De Salsif, Decojite16 Tulpini De Salsif, Decojite
3
Se usucă peștele și se presară cu sare și piper. Într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și gătiți ceapa și feniculul până când sunt fragede și aurii, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scobitori Cu VolanteScobitori Cu Volante
8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate
Tapenada De Masline, AchizitionataTapenada De Masline, Achizitionata
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
16 Tulpini De Salsif, Decojite16 Tulpini De Salsif, Decojite
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
4
Adăugați roșiile și herbes de Provence și gătiți până când roșiile încep să se înmoaie, încă 5 minute. Se mărește focul la mare și se deglazează tigaia cu vinul, bulionul de pui și sucul de lămâie și se lasă să bule timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Merișoare Uscate Sau Cireșe Uscate Mărunțite Sau Amestec Din Ambele1/2 Cană De Merișoare Uscate Sau Cireșe Uscate Mărunțite Sau Amestec Din Ambele
4 Lingurite De Unt Nesarat, Rece, Taiate Cubulete Mici4 Lingurite De Unt Nesarat, Rece, Taiate Cubulete Mici
1 (8 Uncii) Coadă De Homar, Gătită, Tăiată Cubulețe Medii1 (8 Uncii) Coadă De Homar, Gătită, Tăiată Cubulețe Medii
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
5
Se cuibără fileurile de pește în tigaie, se stropesc cu sare și piper și se pun pe fiecare o bucată de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scobitori Cu VolanteScobitori Cu Volante
File De PeșteFile De Pește
Napolitane De Ciocolată Firimituri (aproximativ 24 De Biscuiți)Napolitane De Ciocolată Firimituri (aproximativ 24 De Biscuiți)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
6
Puneți la cuptor și gătiți până când peștele este gătit, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
16 Tulpini De Salsif, Decojite16 Tulpini De Salsif, Decojite
7
Se prăjește până devine puțin crustă, încă aproximativ 1 minut. Stoarceți sucul de lămâie pe pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (8 Uncii) Coadă De Homar, Gătită, Tăiată Cubulețe Medii1 (8 Uncii) Coadă De Homar, Gătită, Tăiată Cubulețe Medii
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Snapper în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista