Snapper cu fenicul, ceapă și roșii

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, primale și pescatariene în colecția dvs., Snapper cu fenicul, ceapă și roșii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,74 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 290 de calorii. Această rețetă servește 4. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin alb, bulion de pui, ierburi de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este bun. Încercați Fenicul cu ceapă dulce în vinaigretă de roșii, Snapper roșu cu fenicul și Fenicul Snapper în pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se usucă peștele și se presară cu sare și piper. Într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și gătiți ceapa și feniculul până când sunt fragede și aurii, 8 până la 10 minute.
Adăugați roșiile și herbes de Provence și gătiți până când roșiile încep să se înmoaie, încă 5 minute. Se mărește focul la mare și se deglazează tigaia cu vinul, bulionul de pui și sucul de lămâie și se lasă să bule timp de 1 minut.
Se cuibără fileurile de pește în tigaie, se stropesc cu sare și piper și se pun pe fiecare o bucată de unt.
Puneți la cuptor și gătiți până când peștele este gătit, 8 până la 10 minute.
Se prăjește până devine puțin crustă, încă aproximativ 1 minut. Stoarceți sucul de lămâie pe pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Snapper în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.