Smântână și rulouri de arpagic
Smântână și rulouri de arpagic necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 50. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o pâine. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de smântână, arpagic, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brioșe De Arpagic Cu Smântână, Smântână Elitetwig și baie de arpagic, și Biscuiți cu smântână și arpagic.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți smântâna până când este foarte fierbinte.
Adăugați sare, zahăr și unt topit sau margarină. Se răcește până se încălzește.
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Se amestecă în amestec de smântână, ouă, făină și arpagic. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Împărțiți aluatul în 4 părți. Frământați și rotiți fiecare parte într-un cerc de 10 inci.
Tăiați în bucăți subțiri în formă de plăcintă.
Rotiți fiecare piesă de la capătul plat la punct.
Așezați pe foi de copt unse. Se lasă să crească până la dublarea dimensiunii.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 12 până la 15 minute.