Smântână suedeză și sos de Caviar pentru somon necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 238 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, Creme fraiche, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Somon cu sos de castravete-smântână, Caviar pe Pumpernickel cu smântână, și Somon Poșat Cu Sos De Smântână De Mărar.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați împreună smântână, Creme fraiche, maioneză, mărar și piper alb. Se amestecă cu grijă în caviar. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Caviar
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat