Smântână-Pâine De Mărar

Smântână-Pâine De Mărar
Dacă $3.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., smântână-pâine mărar ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 1 porții cu 1016 calorii, 49G de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați amestecul original, oul, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Smântână Cu Mărar, Sos De Smântână-Mărar, și Smântână ' n ' pui de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți generos tigaia, 9x5x3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Se amestecă toate ingredientele până se umezescsfârșit.
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie și așezați partea superioară în sus pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Revista