Smântână-Pâine De Mărar
Dacă $3.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., smântână-pâine mărar ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 1 porții cu 1016 calorii, 49G de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați amestecul original, oul, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Smântână Cu Mărar, Sos De Smântână-Mărar, și Smântână ' n ' pui de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți generos tigaia, 9x5x3 inci.
Se amestecă toate ingredientele până se umezescsfârșit.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie și așezați partea superioară în sus pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.