Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir

Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir
Smântână cu ghimbir dublu și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 14 porții cu 362 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, ghimbir măcinat, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Piersici Cu Susul În Jos Cu Sos De Cremă De Arțar Infuzat Cu Ghimbir, Tort Cu Smântână Cu Prune De Ghimbir, și Tort dublu-ghimbir cu zahăr brun Mascarpone frisca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Perie înmuiat buttergenerously peste tot în interiorul 12-Cupa Bundtpan.
3
Presărați zahăr brut peste unt în tigaie, înclinând tigaia pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Bateți făina, ghimbirul măcinat, coacereapulbere și sare într-un castron mediu. Folosindmixer electric, bateți 1 cană de unt în vas mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați 2 căni de zahăr; beaton viteză medie-mare până la amestecare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
6
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătândbine după fiecare adăugare. Bateți în 1 gălbenuș de ouși vanilie, oprindu-vă să răzuiți castronuldupă cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
7
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosurialternativ cu smântână în 2 adaosuri,bătând la viteză mică doar până când este amestecatdupă fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se amestecă în cristalizatghimbir.
9
Răspândiți aluatul în tigaie, fiind atentsă nu dislocați zahărul brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți tortul până când blatul este maro deschis și miezul introdus lângă centru iese cu câteva firimituri mici atașate, aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se transferă în raft; se răcește în tigaie 15minute. Atingeți ușor marginea de jos a pan onwork suprafață în timp ce rotirea pan până cakeloosens.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați raftul deasupra tăvii și inversați tortul în raft; scoateți tigaia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Combinați primele 4 ingrediente în micitigaie. Se aduce la fierbere peste mediu-marecăldură, amestecând până se dizolvă zahărul. Fierbepână când amestecul este redus la 1 cană,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
2
Se ia de pe foc; se răceștesirop de ghimbir la temperatura camerei (nutensiune). Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
3
Așezați fructele de pădure într-un castron mediu. Sirop de Strainginger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste fructe de pădure și se aruncă.Capac; se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
5
Tăiați tortul în felii și puneți-l peplăci. Lingurați boabele cu sirop alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SiropSirop
6
Se presară cu mentă, dacă se dorește, și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
7
* Numit și zahăr turbinado sau demerara;disponibil la majoritatea supermarketurilor și lamagazine de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista