Smoothie Portocaliu-Ananas

Smoothie Portocaliu-Ananas
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Smoothie portocaliu-ananas ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți bucăți de ananas, îndulcitor splenda fără calorii, iaurt cu vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Smoothie Portocaliu-Ananas, Smoothie De Ananas Portocaliu, și Smoothie De Ananas Portocaliu Bananan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați bucățile de ananas congelate și următoarele 4 ingrediente într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Garnisiți, dacă doriți; serviți imediat.
3
Notă: Am testat cu ananas congelat în saci din secțiunea congelator, ananas proaspăt pe care l-am înghețat în bucătăriile de testare și bucăți de ananas conservate (în suc) pe care le-am pus în congelator (cutie și toate). După deschiderea cutiei înghețate, lăsăm apa fierbinte să curgă deasupra timp de aproximativ 10 secunde și apoi folosim o furculiță pentru a scoate 2 căni de ananas. (Sfat: ananasul conservat poate fi înghețat până la 3 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De AnanasConserve De Ananas
AnanasAnanas
SucSuc
ApăApă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista