Smoothie De Nucă De Cocos
Coconut Kale Smoothie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 481 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 1,0 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână o mână de gheață, varză, nucă de cocos tânără și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 132 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Smoothie verde cu Mango de nucă de cocos și Lime Kale, Blueberry peach Kale Chia smoothie (smoothie sâmbătă), și struguri mango Kale smoothie {smoothie sâmbătă} pentru rețete similare.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Trandafir Spumant, Riesling
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Sparkling ros circulatorși Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rudi Pichler Terrassen Smaragd Gruner Veltliner. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
![Rudi Pichler Terrassen Smaragd Gruner Veltliner]()
Rudi Pichler Terrassen Smaragd Gruner Veltliner
Gr suckullner Veltliner este Strugurele de semnătură al Austriei și produce un vin alb sec, cu arome savuroase, arome picante și aciditate bună. Gr corkulner Veltliner Smaragd de la Wachau este un vin plin de corp și este bogat în stil, cu note de fructe de piatră, lămâie, ridiche și rucola.Aciditatea strălucitoare și caracterul savuros al lui Gr pecullner Veltliner îl fac un partener ideal pentru aromele vietnameze, thailandeze și chinezești ușor condimentate. Peștele și crustaceele sunt accentuate de profilul citric și mineral al lui Gr Arkullner Veltliner, în timp ce aciditatea sa reduce bogăția de carne de porc sau șuncă. De asemenea, poate funcționa bine cu alimente greu de asociat, cum ar fi verdele amar și sparanghelul.