Smoky Tomatillo Salsa
Smoky Tomatillo Salsan este un fără gluten și vegan rețetă cu 7 porții. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de tomatillos, ceapă verde, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Smoky, Picant Tomatillo Salsa Verde Aka Iad Verde!, 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjită și salsa de măsline verde, și Păstrăv la grătar cu sos Tomatillo afumat și salată de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Filetați căței de usturoi pe o frigăruie de 6 inci. Aranjați frigarui, ardei și roșii pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute sau până se înnegresc, întorcându-se frecvent.
Scoateți semințele din ardeii jalapeo.
Combinați usturoiul, ardeii, tomatele, ceapa și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.