Smoky Cola sacadat este un fără gluten și fără lactate băutură. O porție conține 262 calorii, 35g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână mușchi de vită, miere, cola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pollo a la Coca-Cola (pui fiert cu băutură Cola), Tort de ciocolată Cola cu glazură de Cola, și Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți cola, sosul de soia, oțetul, mierea și 1 lingură de sare la foc mic într-o cratiță la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se reduce la 1 cana, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cola
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scoate de pe foc și se amestecă chipotles, boia de ardei și pudra de ceapă; lasa sa se raceasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită și feliați pe un unghi în benzi groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Combinați benzile și amestecul de cola într-o pungă de plastic resigilabilă și agitați pentru a acoperi. Apăsați aerul din pungă, sigilați și lăsați la marinat la frigider cel puțin 24 de ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Cola
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Poziționați un suport în centrul cuptorului; aliniați fundul cuptorului cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Scurgeți carnea, aruncând marinada. Lipiți o scobitoare prin capătul fiecărei benzi de carne. Începând din spatele cuptorului și lucrând înainte, aranjați fiecare bucată de carne între grătarele suportului cuptorului, astfel încât scobitorii să se sprijine pe grătare și carnea să atârne mai jos (nu lăsați carnea să atingă raftul). Alternativ, gătiți carnea de vită într-un deshidratator conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Dehydrator
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Încălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Coaceți până când sacadatul este uscat, dar încă flexibil, 2 până la 3 ore. Scoateți cu grijă din cuptor și scoateți scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sacadat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Lasă să se răcească complet. La frigider într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.