Smoky Cola Sacadat

Smoky Cola Sacadat
Smoky Cola sacadat este un fără gluten și fără lactate băutură. O porție conține 262 calorii, 35g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână mușchi de vită, miere, cola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pollo a la Coca-Cola (pui fiert cu băutură Cola), Tort de ciocolată Cola cu glazură de Cola, și Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cola, sosul de soia, oțetul, mierea și 1 lingură de sare la foc mic într-o cratiță la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se reduce la 1 cana, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
ColaCola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scoate de pe foc și se amestecă chipotles, boia de ardei și pudra de ceapă; lasa sa se raceasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită și feliați pe un unghi în benzi groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Combinați benzile și amestecul de cola într-o pungă de plastic resigilabilă și agitați pentru a acoperi. Apăsați aerul din pungă, sigilați și lăsați la marinat la frigider cel puțin 24 de ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Poziționați un suport în centrul cuptorului; aliniați fundul cuptorului cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scurgeți carnea, aruncând marinada. Lipiți o scobitoare prin capătul fiecărei benzi de carne. Începând din spatele cuptorului și lucrând înainte, aranjați fiecare bucată de carne între grătarele suportului cuptorului, astfel încât scobitorii să se sprijine pe grătare și carnea să atârne mai jos (nu lăsați carnea să atingă raftul). Alternativ, gătiți carnea de vită într-un deshidratator conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
DehydratorDehydrator
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Încălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Coaceți până când sacadatul este uscat, dar încă flexibil, 2 până la 3 ore. Scoateți cu grijă din cuptor și scoateți scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Lasă să se răcească complet. La frigider într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
10
Fotografie de Lisa Shin
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista