Smoky Cod și păstârnac Chowder

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul afumat și păstârnacul. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 295 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de cimbru, ușor cod, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Smoky Cod și păstârnac Chowder, Supă Afumată De Păstârnac-Colard, și Păstârnac-pudră de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă codul afumat are o aromă puternică de fum, înmuiați-l în apă timp de 30 de minute, scurgeți-l și clătiți-l.
Într-o cratiță mare, acoperiți codul și Codul afumat cu apă și adăugați sucul unei jumătăți de lămâie și cimbru. Aduceți lichidul de gătit la foc mic. Braconați peștele timp de 8 până la 10 minute sau până când peștele este doar gătit și fraged.
Scoateți peștele într-un castron și rezervați lichidul de braconaj. Când peștele s-a răcit suficient pentru a fi manevrat, rupeți-l în bucăți mari de mușcătură. Pune deoparte.
În timp ce codul se gătește, curățați păstârnacul și tăiați-l în felii groase de 1/4 inch. Curățați cartofii, tăiați-i în zaruri de 1/2 inch și așezați-i într-un castron cu apă pentru a preveni decolorarea.
Într-o cratiță mare sau ceainic, topiți 2 linguri de unt sau margarină la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se ofilesc și devin aurii.
Adăugați păstârnacul, cartofii și 3 căni din lichidul de braconaj rezervat. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și acoperiți. Se fierbe timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Încălziți laptele și smântâna într-o cratiță mică. Nu fierbeți. Se amestecă amestecul de legume.
Adăugați cod și cod afumat; se amestecă. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust. Chiar înainte de servire, amestecați lingura rămasă de unt. Completați fiecare porție cu piper proaspăt măcinat și arpagic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.