Smokin ' macaroane și brânză

Smokin ' macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 537 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, paste cellentani, cereale din fulgi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Smokin ' macaroane și brânză, Macaroane și brânză afumate la cuptor, și Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți pastele cellentani conform instrucțiunilor pachetului.
Transferați pastele fierbinți într-un castron mare.
Topiți 2 Linguri. unt într-o cratiță medie la foc mediu. Bateți treptat făina până se omogenizează; gatiti, batand constant, 1 minut. Bateți treptat laptele și laptele evaporat; gatiti, batand constant, 3 pana la 5 minute sau pana se ingroasa.
Bateți în Gouda, cremă de brânză, sare și 1/4 linguriță. ardei roșu măcinat până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă șunca tocată.
Combinați pastele și amestecul de brânză Gouda și turnați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se amestecă împreună 2 cesti de cereale zdrobite, 2 linguri. unt topit și restul de 1/4 linguriță. ardei roșu măcinat; se presară peste amestecul de paste.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până devin aurii și bulbucați.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit paste Barilla Cellentani.