Smokey Turcia Almond Mole

Smokey Turcia Almond Mole
Smokey Turcia Almond Mole este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 9.05 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 805 calorii, 132g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de piept de curcan, tortilla de porumb, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare sunt Smokey Almond-Spanac Dip, Smokey Turkey Wrap, și Curat mănâncă dulce și Smokey Turcia Burger.

Instrucțiuni

1
Puneți migdalele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează (aproximativ 2 1/2 minute), răzuind părțile laterale ale bolului o dată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ardei iute Anaheim; se sotează 1 minut sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei AnaheimArdei Anaheim
4
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 4 minute sau până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scoateți 1 Chipotle chile din cutie; tăiați Chipotle chile în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6
Adăugați 1 jumătate de chile la amestecul de ceapă. Rezervați chiles rămase și sos adobo pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați roșiile și următoarele 6 ingrediente (roșii prin bulion); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Se amestecă amestecul în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în tigaie; amestecați untul de migdale și oțetul; gătiți 1 minut. Se amestecă în Turcia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Garnisiți cu cilantro, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista