Smochine și brânză albastră
Smochine și brânză albastră Savouries este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, brânză, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Speedy Savouries, și Cartofi Și Pește Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați făina, untul, brânza albastră și câteva măcinări de piper negru în vasul unui robot de bucătărie și procesați până când aluatul se reunește și începe să formeze o bilă.
Aruncați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de câteva ori pentru a-l trage împreună. Apoi rulați într-un cerc gros de 1/8 inch cu un sucitor înfăinat.
Tăiați rondele din aluat cu un tăietor rotund de 1 inch cu făină și transferați-le pe foaia de copt tapetată cu pergament. Reluați resturile (nu mai mult de o dată) și tăiați mai multe runde.
Folosind partea din spate a unei măsuri rotunjite de 1/2 linguriță sau a articulației, faceți o indentare în centrul fiecărei runde de aluat. Puneți aproximativ 1/4 linguriță de conserve de smochine în fiecare indentare, folosind degetul pentru a împinge conservele cât mai bine posibil în indentare.
Coaceți savuroasele până când conservele clocotesc și patiseria este aurie deschisă pe fund, 10 până la 12 minute.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de cel puțin 10 minute, apoi scoateți-o pe o grătar pentru a termina răcirea.
stinkycheese: "tocmai le-am făcut și au fost fabuloase. Am folosit făină de patiserie din grâu integral și am adăugat două uncii Cheddar englezesc ascuțit pentru că aveam doar două uncii de albastru. Dragoste gem de smochine toate gooey pe partea de sus."zingyginger:" erau puțin fragile când erau făcute la o grosime de 1/4 inch, așa că am făcut al doilea lot de aproximativ 3/8 până la 1/4 inch grosime și erau mult mai ușor de ridicat fără să se destrame în degete."lmacfgreen:" îngheață frumos, gem și toate! (Doar puneți puțină hârtie cerată între straturi când le împachetați pentru congelator.) Sunt Lucrul perfect pe care să-l ai la îndemână atunci când trebuie să scoți ceva cu adevărat bun și chiar mai bun, de casă, pentru un aperitiv delicios."ivyg:" a marcat un home run cu clubul meu de carte! Pentru că nu mai aveam timp, am răcit aluatul, apoi l-am întins și tocmai l-am tăiat în pătrate de 1 inch cu un tăietor de pizza. Întregul timp de pregătire a fost literalmente de 5 până la 10 minute. Mulțumesc că m-ai făcut să arăt bine."Ce a spus comunitatea:jennifer ann:" am făcut aceste aseară pentru prieteni și cu siguranță intră în rotație grea în acest sezon de sărbători—atât de multă aromă cu atât de puțin efort. Vă mulțumim pentru o rețetă minunată!"kayb:" am învățat ceva foarte important, făcându-le astăzi: două loturi nu sunt suficiente!"
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Food 52 Volumul 2 De Amanda Hesser și Merrill Stubbs, 8012 William Morrow