Smochine de misiune negre coapte cu miere cu portocală și ghimbir

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Smochinele de misiune negre coapte cu miere cu portocală și ghimbir ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 159 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr superfin, frișcă grea, portocale de buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Smochine de misiune prăjite cu miere, Smochine negre de misiune cu fistic prăjit și Mascarpone biciuit, și Brânză De Capră La Cuptor Cu Ceapă Caramelizată Și Smochine De Misiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați jumătățile de smochine, tăiate cu fața în jos, într-un singur strat într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați mierea, sucul, ghimbirul și vanilia, amestecând cu un tel.
Stropiți amestecul de miere peste smochine.
Coaceți la 350 timp de 10 minute; întoarceți smochinele.
Scoateți din cuptor; se răcește la temperatura camerei.
Combinați secțiunile portocalii și amestecul de smochine, aruncând ușor.
Așezați crema într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr și lichior; bateți cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Împărțiți uniform amestecul de smochine între 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 linguri de frișcă.
Garnisiți cu frunze de mentă, dacă doriți.