Smochine braconate în vin
Smochinele braconate în vin sunt o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 394 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână migdale, vin, smochine și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 25%. Încercați Smochine braconate în vin roșu, Smochine condimentate braconate în vin, și Un Fruct Care A Coborât Din Paradis-Smochine Braconate În Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți la foc mic 40 de minute. Acoperiți și răciți. Aruncați cuișoarele, anasonul stelar și bățul de scorțișoară.
Așezați frisca într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Top amestec de smochine cu frisca si migdale prajite.