Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de porc picante cu sos de porc picant. Această rețetă servește 12 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 500 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Cu Sos Picant, Creveți picante și chiftele de porc cu sos Rujak, și Chiftele picante de porc cu Risotto de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Pentru chiftele, combinați carnea de porc, sarea, ardeii murați, ouăle și pâinea într-un bol mare.
Folosind o lingură de înghețată, scoateți 24 de chifteluțe pe o foaie de copt unsă cu uleiul de măsline și coaceți timp de 17 minute.
Pentru sos, încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați ceapa, carnea de porc, fulgii de ardei iute și sarea și gătiți timp de 15 minute.
Adăugați pasta de roșii și roșiile de prune cu lichidul lor și gătiți încă 30 până la 40 de minute, zdrobind roșiile de prune în timp ce sosul gătește.
Pentru fiecare porție, prăjiți un rulou de brioșă, tăiat cu fața în sus, sub broiler până se rumenesc și sos de oală peste fiecare jumătate a ruloului.
Așezați o felie groasă de mozzarella pe jumătatea superioară a ruloului și "spargeți" o chiftea între un set de clești și așezați-o pe jumătatea inferioară a ruloului. Repetați cu o a doua chiftea. Topiți brânza sub broiler și serviți.