Slănină Picantă Cu Crustă De Făină De Porumb
Baconul picant cu crustă de porumb este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 283 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, slănină groasă, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somn Picant Cu Crustă De Făină De Porumb, Somn Picant Cu Crustă De Făină De Porumb, și Somn picant cu crustă de făină de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați raftul de răcire pe o tigaie de 15x10 inci sau o foaie de biscuiți cu părțile laterale.
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina de porumb, zahărul brun, pudra de chili și piperul.
Adăugați felii de slănină, pe rând, la amestecul de făină de porumb și întoarceți-le pentru a acoperi ambele părți; scuturați excesul.
Așezați feliile într-un singur strat pe raft în tigaie.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când sunt crocante și rumenite.