Slow-Aragaz Hot Fudge Sundae Tort
Slow-aragaz Hot Fudge Sundae tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 380 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, vanilie, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi considerat foarte accesibil, costând aproximativ 45 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Fudge Fierbinte Cu Aragaz Lent, Tort De Fudge Fierbinte Cu Aragaz Lent, și Tort De Budincă Cu Fudge Fierbinte Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 2 până la 3 1/2 litru cu spray de gătit.
Se amestecă făina, zahărul granulat, 2 linguri de cacao, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Se amestecă laptele, uleiul și vanilia până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Întindeți aluatul uniform în aragazul lent.
Se amestecă zahărul brun și 1/4 cană de cacao într-un castron mic. Se amestecă în apă fierbinte până se omogenizează.
Se toarnă uniform peste aluat în aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la foc mare, setând 2 ore până la 2 ore și 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Lăsați tortul să stea descoperit 30 până la 40 de minute pentru a se răci ușor înainte de servire. Puneți tortul cald în vasele de desert. Puneți sosul deasupra. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.