Slow-aragaz Chili Mole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.96 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșiile conservate, coacerea ciocolatei, amestecul de condimente tex-Mex chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ciocolata de copt neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Înghețată ușoară de ciocolată: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten, Partea 2 ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Slow-Aragaz Mole Chili, Slow-Aragaz Curcan Mole Chili, și Carne De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați amestecul de carne de vită și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 4-6 ore. Se amestecă bine înainte de servire.