Slow-Aragaz Chili Mole

Slow-aragaz Chili Mole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 303 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.96 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșiile conservate, coacerea ciocolatei, amestecul de condimente tex-Mex chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ciocolata de copt neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Înghețată ușoară de ciocolată: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten, Partea 2 ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Slow-Aragaz Mole Chili, Slow-Aragaz Curcan Mole Chili, și Carne De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați amestecul de carne de vită și ingredientele rămase.
Capac; gatiti la foc mic setarea 4-6 ore. Se amestecă bine înainte de servire.