Slow-aragaz Bacon, Cheddar afumat și caserola de ou

Slow-Cooker Bacon, Cheddar afumat și caserola de ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. O porție conține 633 calorii, 27G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, jumătate și jumătate, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Slow-aragaz Bacon, Cheddar afumat și caserola de ou, Aragaz lent cârnați afumați și brânză Cheddar, și Aragaz Lent Cheddar Jalapeno Porumb Caserola.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 de grade F. pe o foaie mare de prăjituri, întindeți cuburi de pâine.
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până se usucă.
Aliniați laturile aragazului lent de 4 până la 5 litri cu folie care a fost pliată în treimi; pulverizați cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, topiți untul.
Adăugați ciuperci; gatiti 5 minute, amestecand ocazional, doar pana cand se inmoaie.
În castron mare, bateți ouăle, jumătate și jumătate și fulgi de piper cu măturică. Rezervați 3/4 cană de brânză; pus deoparte. Se amestecă brânza rămasă, slănina, ardeiul gras și 2 linguri de pătrunjel. Îndoiți în cuburi de pâine; se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă amestecul în aragazul lent.
Capac; gatiti la foc mic 4 pana la 5 ore sau la foc mare 2 pana la 3 ore sau pana cand temperatura ajunge la 160 F in centru si amestecul de oua este setat.
Presărați brânza rezervată și restul de 2 linguri de pătrunjel deasupra. Acoperiți; gatiti aproximativ 10 minute mai mult sau pana cand branza se topeste.
Îndepărtați folia înainte de servire slăbind marginile cu cuțitul de masă.