Sloppy Joe
Sloppy Joe ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 112 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ardei gras mediu, piper, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sloppy Joe Sliders, Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten, și Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală sub presiune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați uleiul apoi adăugați carnea de vită într-un singur strat. Dacă nu se potrivesc toate într-un singur strat, poate fi necesar să-l rumeniți în loturi. Se prăjește o parte până se formează o crustă maro, apoi se răstoarnă și se rumenesc cealaltă parte.
Transferați carnea de vită rumenită într-un castron și puneți-o deoparte.
Adăugați ceapa, ardeii grași, morcovii, usturoiul și zahărul în oală și folosiți lichidul eliberat pentru a răzui sucurile de vită rumenite de pe fundul tigaiei.Reduceți focul la mediu și săutați legumele, amestecând regulat până când ceapa este moale și întregul amestec are o culoare maro medie (10-1
minute.Întoarceți carnea și orice sucuri colectate în tigaie.
Adăugați roșiile conservate și zdrobiți-le. Umpleți cutia cu apă și adăugați apa în tigaie. Apoi adăugați pasta de roșii, oțetul, cimbru, sare, piper, praf de chili și chimen măcinat. Sigilați capacul oalei sub presiune și setați la presiune ridicată. Aduceți oala la presiune la foc mare (va începe să fluiere), apoi reduceți suficient căldura, astfel încât abia să mențină un fluier constant. Gatiti 30 de minute si stingeti focul, lasand presiunea sa scada natural inainte de a deschide capacul. Dacă nu utilizați o oală sub presiune, fierbeți amestecul timp de 1 1/2 ore sau până când carnea se destramă fragedă.Odată ce carnea de vită este fragedă, îndepărtați cât mai mult exces de grăsime. Folosiți un tocător de cartofi pentru a mărunți carnea de vită. Dacă mai există prea mult lichid, fierbeți amestecul descoperit până când are consistența potrivită. Când amestecul sloppy joe este gata, gustați-l și reglați sarea, zahărul și oțetul până când sunteți mulțumit de gust.
Se servește fierbinte într-un hamburger sau un coc hotdog.