Skordalia
Skordalian este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 42 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână arpagic, cartofi, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Skordalia, Nuc Skordalia, și Fasole Albă Skordalia.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 14 minute.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut.
Scurgeți amestecul de cartofi într-un colizor peste un bol, rezervând 1/2 cană lichid de gătit.
Puneți amestecul de cartofi și lichidul rezervat într-un robot de bucătărie; adăugați ulei, suc și sare. Puls până la neted. Acoperiți și răciți peste noapte.
Se presară cu arpagic înainte de servire.