Skillet Squash și cartofi

Skillet Squash și cartofi
Dacă aveți despre 30 minute pentru a petrece în bucătărie, Squash tigaie și cartofi ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 145 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, cartof, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Hamburger Squash Skillet, Cârnați Squash Skillet, și Skillet Squash Medley.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati cartoful și ceapa în ulei până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Adăugați dovlecei; se sotează cu 4-6 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Se presară sare, piper și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista