Skillet Souffl 8
Skillet souffl CCA ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 281 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, salată verde, roșii de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sufleu de tigaie cu busuioc și brânză de capră, Souffl de ciocolata neagra cu crema de fasole Tonka, și SKILLET varza de Bruxelles cu BACON & SHERRY și un LODGE SKILLET & carte de bucate GIVEAWAY.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, arpagicul, sarea și piperul. Într-un castron separat, cu un mixer electric pe mediu-înalt, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Folosind o spatulă, pliați ușor albușurile în amestecul de gălbenușuri. Între timp, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic și înclinați pentru a acoperi părțile laterale.
Adăugați amestecul de souffl și sfărâmați brânza deasupra.
Coaceți până când ouăle sunt umflate și aurii, aproximativ 10 minute.
Tăiați în pene. Împărțiți sufletul, salata verde și roșiile între farfurii.
Stropiți verdeața cu uleiul și serviți cu lămâia.Bacsis: când faceți sufletul de tigaie, rețineți că dezumflarea face parte din ciclul natural de viață al oricărui suflet. Deși această versiune de tigaie este mai robustă decât rețeta medie, nu vă lăsați consternați (sau apologetici) când în cele din urmă cade.