Skillet Pui Parmigiana

Skillet pui Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 378 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste de roșii, jumătăți de piept de pui, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie Consistentă De Roșii Parmigiana De Pui, Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, și Parmigiana De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între foi de folie de plastic sau hârtie cerată, aplatizați fiecare jumătate de piept de pui până la grosimea de 1/4 inch. Într-un vas superficial, amestecați firimiturile de pâine și parmezanul. Într-un alt vas superficial, bateți oul. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți cu amestec de pesmet.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti puiul in ulei 10-15 minute, rotind o data, pana cand nu mai este roz in centru.
Se toarnă sos de paste în jurul puiului în tigaie; se încălzește până se încălzește.
Presărați brânză mozzarella peste pui.