Skillet - ouă coapte cu spanac, iaurt și ulei de Chili

Skillet - ouă coapte cu spanac, iaurt și ulei de Chili
Rețeta tigaie - ouă coapte cu spanac, iaurt și ulei de Chili este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 453 calorii, 19g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 172 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cățel de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Tigaia lui Yotam Ottolenghi-ouă coapte cu spanac, iaurt și unt condimentat, Ouă coapte în iaurt cu spanac, roșii și Nasturel, și Ouă La Cuptor, Smog Curcubeu + Iaurt pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate36
Revista