Skillet Mac And Cheese & Kielbasa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție conține 768 calorii, 36g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 151 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți brânză monterey jack, macaroane cu cot, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 85%. Rețete similare includ Tigaie Mac & Brânză & Kielbasa, Johnsonville Skillet Mac & Brânză & Kielbasa, și Johnsonville Skillet Mac & Brânză & Kielbasa.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, cârnați maro la foc mediu-mare timp de 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se transferă pe o farfurie și se menține cald.
3
În aceeași tigaie, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați paste, reduceți căldura, amestecați des până când pastele sunt al dente, aproximativ 8-10 minute. (Nu se scurge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, laptele și sosul de ardei iute. Adăugați treptat la paste; gătiți și amestecați până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Amidon De Porumb
Paste
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Se ia de pe foc; adăugați brânză și cârnați. Se amestecă până se amestecă și se topește brânza.